Door je administratie en belastingaangifte uit te besteden, wordt je veel tijdrovend werk uit handen genomen. De gehele administratie wordt netjes voor u bijgehouden. Hierdoor kunt u zich 100% op uw kerntaken richten. Uw administratie is onze zorg en  uw randzaken zijn onze kerntaken.

Wij werken met e-boekhoden.nl  en met dit online softwarepakket kunnen wij eenvoudig een koppeling maken tussen uw bank en onze administratie. Dit scheelt u tijd in het aanleveren van uw financiële documenten. Desgewenst kunt u met e-boekhouden altijd en overal toegankelijk 24/7 zelf inzicht in de stand van zaken krijgen.

Zonder moeite een volledige en nauwkeurige administratie, voor een laag vast tarief  per maand.

De diensten van Administratiekantoor de Fee bestaan uit:

  • ondersteuning bij het opzetten van de administratie
  • inboeken van de administratie in ons systeem
  • belastingaangiften per maand / per kwartaal of per jaar
  • samenstellen jaarrekening
  • aangiftes IB, winst en vennootschapsbelasting
  • fiscale advies

U kunt uw administratie bij ons aanleveren per e-mail, USB-stick, google Drive, dropbox en natuurlijk ook  in schoenendoos. Wij kunnen ook uw administratie ophalen wel tegen een kleine prijs.

Wij doen de boekhouding graag voor u.

Bel, mail, kom langs of stuur een bericht via de contactpagina.

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Koppel met je bankrekening

 

Wij proberen zoveel mogelijk handelingen te automatiseren, zodat de kosten voor jou zo laag mogelijk blijven. Denk hierbij aan het automatisch koppelen van je bankrekening en inlezen van je bankmutaties. Omdat al je bij- en afschrijving direct in de online administratie binnenkomen, kunnen wij se snel automatisch koppelen bij de bijhorende verkoop- en inkoopfacturen/ingescande bonnetjes. Het koppelen is is mogelijk eenvoudig met alle bekende banken.

 

Werkwijze

Intake

We maken kennis met elkaar. Onder het genot van een goede kop koffie luisteren we naar jouw situatie en wensen. We geven je vervolgens advies over de ideale inrichting van je (online) administratie, je bedrijfsstructuur en relevante belastingregels. We leggen je ook onze werkwijze uit. De samenwerking begint hier.

Inrichting van je administratie

We richten jouw online administratie netjes voor je in. Wanneer je overstapt van een andere boekhouder dan nemen we dat in samenwerking met jou over.

Bankrekeningen koppelen

We leggen koppelingen tussen je zakelijke rekeningen en de online administratie zodat alle bij- en afschrijvingen automatisch in je administratie binnenkomen. Geen overklop-uurtjes dus.

Inkomsten in je boekhouding

Je kunt zelf eenvoudig verkoopfacturen aanmaken en verzenden.  In dit geval ontvangen we van je een kopie van de factuur voeren in ons systeem in.  Desgewenst kunnen we ook voor je factureren. Het verwerken van de factuur op juiste manier worden bijschrijvingen met de juiste omschrijving automatisch aan de bijbehorende factuur gekoppeld. Deze staan dan direct netjes op betaald. Weinig manuren en veel overzicht dus!

Uitgaven in je boekhouding

Je kunt  jouw bonnetjes met een app scanen of fotograferen en deze direct  doorsturen via mail of wathapp. Dat scheelt ons uren, het scheelt jou geld en je hoeft niet meer met een schoenendoos vol bonnetjes langs te komen. Ook al je andere facturen kun je natuurlijk in .pdf vorm naar je eigen online administratie mailen.

Advies bij uitbesteden boekhouding

Wij werken maandelijks je administratie bij zodat je perfect inzicht in je cijfers hebt. We adviseren je gedurende het jaar over relevante regelingen, belastingvoordelen en een efficiëntere werkwijze.

Belastingaangiftes uitbesteden

We dienen per maand, kwartaal of jaar je BTW-aangifte in bij de belastingdienst. Jij hoeft deze alleen nog te betalen (helaas kunnen wij dat ook niet leuker maken, wel makkelijker). Aan het einde van het jaar doen we dat met je inkomstenbelasting en, in het geval van een BV, je vennootschapsbelasting (VPB).

Jaarrekening uitbesteden

Wij stellen eens per jaar een nette jaarrekening met balans en winst- en verliesrekening voor je op. Deze deponeren wij, wanneer nodig ook voor je bij de KvK.

 

NEEM CONTACT OP