Welkom bij Administratiekantoor De Fee

Administratiekantoor de Fee is een jong en dynamisch kantoor, gevestigd  in Amsterdam. We verzorgen volledige boekhouding  voornamelijk voor ZZP’ers, starters, eenmanszaken, VOF’s , en B.V.’s.  Tevens verzorgt Administratiekantoor de Fee belastingaangiftes (IB, erf en schenk) voor  particulieren.

Wij hebben veel  ervaring met het verzorgen van uw complete bedrijfsadministratie, belastingaangiften en salarisadministratie.  Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid en betrouwbaar netwerk, zodat wij u op alle fronten van advies kunnen voorzien.

Uw boekhouding uitbesteden loont . Wij nemen graag uw volledige boekhouding voor u  uit handen. Hierdoor houdt u meer tijd over voor de specifieke werkzaamheden van uw onderneming en voor uw familie. Kernwoorden van de boekhouders van ons administratiekantoor zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en professioneel wat u van ons kunt verwachten.  Uw administratie is vanzelfsprekend bij ons in betrouwbare handen.

Waarom bestaat Administratiekantoor de Fee?

Om mijn kennis en ervaring, opgedaan in de afgelopen 11 jaar in de functie van financieel medewerker, te delen met anderen.

Omdat we zelf ondernemers zijn, weten we waar onze klanten behoefte aan hebben. Onze administratieve dienstverlening biedt ondernemers daarom meer overzicht, tijd en rust.

Mensen waarderen Administratiekantoor de Fee met name om haar betrouwbaarheid, ervaring, betrouwbaarheid, snel handelen en prettige persoonlijk contact.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor ? Neem gerust contact op of vraag een offerte op?

NEEM CONTACT MET ONS OP!